Referenties

Ik streef altijd naar perfectie en ben dan ook blij met jullie reacties!

Bij de aankoop van ons eerste huis heeft Gerard ons begeleid bij het bepalen van de ideale hypotheek en de keuze voor geldverstrekker. Gerard schepte een vertrouwensband, waarbij hij alles uit de kast trok om de beste optie voor ons te regelen. Toen na 2 jaar bleek dat we kans maakten om ons risicoprofiel te verlagen, benaderde hij ons proactief om onze hypotheek deels af te lossen, zodat we er nu financieel beter voor zitten.
Familie Gerritsen
Wij hebben inmiddels al twee huizen gekocht met een hypotheekadvies van Gerard. Eindelijk iemand die gewoon in 'jip en janneke' taal kon vertellen hoe het allemaal zit. Hij zorgde voor een goed gevoel en was zeer betrokken. Gerard bedankt!
Familie Janssen
Toen ik op zoek ging naar een onafhankelijke hypotheek adviseur kwam ik in eerste instantie bij wat grotere instanties uit. Uiteindelijk kwam ik in contact met Gerard en het klikte meteen. Het persoonlijke aspect in zijn bedrijf was voor mij een groot pluspunt en zorgde ervoor dat ik in mum van tijd een super goede deal had gemaakt. Kan het iedereen aanbevelen!
Harry Jonkers
Gerard van Dijsseldonk

Dijsseldonk Financiële Diensten

Daalseweg 5

5507 LH Veldhoven

+31 (0) 6 38 90 77 24

info@dijsseldonkfd.nl

Copyright © 2017 | Dijsseldonk Financiële Diensten | Site by: the Identiteam