Gerard van Dijsseldonk

Als financieel adviseur help ik particulieren overzicht te krijgen van hun financiën, met name rondom de aankoop van een huis. Niet met moeilijke termen, maar in begrijpelijk Nederlands/Brabants.

Ik heb meer dan 35 jaar ervaring binnen het bankwezen als financieel adviseur op het gebied van hypotheken, pensioenen, beleggen, sparen en verzekeren. In 2014 was het tijd voor een sprong in het diepe en ben ik gestart als zelfstandig ondernemer met mijn bedrijf Dijsseldonk Financiële Diensten. Ik bied zelfstandig advies en word tevens ingehuurd door zelfstandige tussenpersonen. In deze rol heb ik bijvoorbeeld meegeholpen om een nieuw advieskantoor in Waalre op te starten (Financieel Advieshuys Waalre), en verricht ik thans werkzaamheden bij Lamers & Van de Wijdeven in Hapert.

Geboren en getogen in de regio Eindhoven/Veldhoven, ken ik dit gebied op mijn duimpje. Daarnaast heb ik me de laatste jaren steeds meer in de Kempen verdiept. Ik ben bekend met en bij de makelaars en notarissen in dit werkgebied, wat mij nog beter in staat stelt om u goed en volledig te kunnen helpen.

Ik ben me steeds meer gaan specialiseren in hypotheekadvies. Uiteraard heb ik hiervoor ook de benodigde certificaten behaald. Ik heb mijn Wet op financieel toezicht (Wft) accreditaties voor Vermogen en Hypothecair Krediet in 2016 afgerond.

Meer weten? Neem contact met mij op.

Contact

Gerard van Dijsseldonk

Dijsseldonk Financiële Diensten

Daalseweg 5

5507 LH Veldhoven

+31 (0) 6 38 90 77 24

info@dijsseldonkfd.nl

Copyright © 2017 | Dijsseldonk Financiële Diensten | Site by: the Identiteam